top of page

Innerlijke rust

We hebben allemaal wel eens dat we iets van het hart moeten.

Hoe fijn is het, dat wij dit zelf letterlijk aan elkaar kunnen vertalen. Bij dieren is dat heel anders. Ze geven ons subtiele, maar ook hele duidelijke signalen. Dat is soms echter gewoon niet genoeg.

Het moet zo vreselijk frustrerend zijn, als je iets niet letterlijk aan iemand kunt vertellen. Dat je merkt, dat je ergens mee zit. Maar niet weet hoe je jezelf duidelijk moet maken.

In sommige gevallen, merk je dat bepaalde emoties in de weg staan. In de weg in het leven, in het maken van connecties en ook in de weg van mentale rust.


Zo heb ik laatst twee readings mogen doen, van 2 paarden van dezelfde eigenaren. De paarden Sef en Felice zijn al een aantal jaar samen. Op dit moment staan ze op een stal met uitloop. Waar de twee paarden tot nu toe konden staan, met een draad tussen de paddocks. Er was veel onbegrip tussen de twee. Niet alleen zaten ze elkaar, maar ook zichzelf in de weg en kwamen er vele emoties los tijdens de readings. Emoties van de paarden, de eigenaren en van mij.


Na de reading is er zo veel veranderd. Er is zo veel los gekomen, meer acceptatie en er kan meer verwerkt worden. Een dag na de readings, ontving ik een bericht met daarin een foto. Waar de paarden eerder een draadje nodig hadden, om veilig met elkaar te kunnen leven. Hadden de paarden nu beide zo veel verwerkt dat er behoefte was aan samen zijn.

De draadjes waren plat getrokken en samen stonden ze zoet te eten. Ze stonden zelfs samen in de zon te genieten, dicht bij elkaar.Of het gedrag van de paarden 180 graden gedraaid is? Dat denk ik niet. Maar er is veel meer begrip. De paarden hebben niet eerder zo'n connectie laten zien. Er is dan ook echt gezegt "Felice lijkt veel rustiger sinds jouw bezoek". Na een week ontving ik meer filmpjes. De paarden durven echt bij elkaar te slapen en voelen zich veel veiliger bij elkaar.


Mijn taak is hier volbracht. Ik ben zo ontzettend dankbaar, dat ik mag vertalen en dat ik zo veel los mag maken voor de dieren. Het geeft mij zoveel vertrouwen voor de toekomst van deze paarden. Ik raak er helemaal emotioneel van, als ik zie hoe deze twee harten elkaar durven toe te laten. Prachtig!1.182 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mama