Recensies


Lees hier wat klanten zeggen over JJ's Paarden service. Heb jij ook een ervaring die je wilt delen? Laat dan een reactie achter in het formulier!

Wil je meer recensies lezen? Bezoek dan zeker mijn social media kanalen.

Reacties

Josca
een maand geleden

We hebben pas een reading bij Nero laten door door Jamie Jane.
Wat een geweldige reading en wat zijn er veel bevestigingen gekomen.
Nero zijn zadel bv , wij twijfelden nadat de zadelmaker geweest was, ligt dit wel goed , de osteopaat laten komen nadat Nero bevestigde wat er aan de hand was , hij had pijn.
Ook zijn verleden was vol traumatische ervaringen, nu begrijpen wij zijn angst voor bepaalde dingen.
Nero heeft heel mooie en nuttige dingen verteld en wat ons echt even met de mond open liet staan was dat hij vertelde dat hij nu getraind werd door een man die heel kalm en consequent is en dat hij daar blij van wordt omdat hij hem ook echt begrijpt.
Op dit moment wordt Nero doorgetraind door een goede vriend van ons , Shena kan zelf even niets ivm een ongeluk en haar gebroken been.
Zo hadden we nog meer dingen waar onze mond van open viel, en we dus echt bevestigingen kregen.
Nero is op deze stal heel relaxed en ligt ook veel in stal en paddock, hij vertelde dat hij het hier heel fijn had en rust kon vinden.
We zijn Jamie Jane dankbaar voor de vele handvatten die we gekregen hebben.
We bevelen haar zeer aan.
Sommige mensen geloven er niet in ,maar wij weten wel beter nu Nero zoveel heeft verteld wat daadwerkelijk speelt op dit moment en in zijn verleden.
💝

Ton Stoop
een maand geleden

Echt heel erg bijzonder deze reading.
Alles klopt ,het is ongelooflijk.
Wat een speciale gave heeft Jamie Jane .
Ben veel te weten gekomen over Sam.
Het was ook erg emotioneel.
Ik hoop dat ik hem kan helpen met zijn klachten.
Bedankt Jamie Jane.

Cassandra
2 maanden geleden

Na ruim een maand spoken diverse woorden en zinnen van de reading van mijn pony nog steeds door mijn hoofd. Hoe hij zichzelf wel een koning vindt, de humor die hij ook in de reading weer liet zien. Ook enkele hints voor ondersteuning bij zijn benen, longen en hoeven. Inmiddels ook al een maandje verhuisd naar een andere stal die heel mooi aansloot bij zijn ideaalbeeld voor een perfecte leefomstandigheden. Die verhuizing stond al in de planning en had al een vermoeden welke plek de beste keus zou zijn, en na de reading wist ik zeker dat Boelie deze plek zou gaan waarderen. En hoe! Hij is al op buitenrit geweest, staat gezellig te doen in het ruinenclubje, is al vrij relaxed op allerlei diverse plekken op stal (poetsplaats, rijbakken, aangrenzend bos, etc.) en heeft al harten veroverd van meerdere stalgenootjes. Ik ben ontzettend dankbaar voor de reading, en die koning met humor vast ook!

Julia
3 maanden geleden

Een aantal jaar geleden ben ik bij Jamie uitgekomen voor een fotoreading. Die nog steeds ontzettend bijzonder en bizar voor mij is… inmiddels laten we Jamie ook jaarlijks komen voor het scheren van mijn paard. Dit doet ze super netjes en neemt alle tijd voor je. Jamie, je bent een topper!

Madelief Wesseling
7 maanden geleden

Ik heb zo veel bewondering voor jouw werk, hoe goed jij dit kan! Alle mensen die ik ken die een reading bij jou hebben gedaan zeggen dat het gewoon helemaal klopt! Ook bij Zorah

Lind Say
7 maanden geleden

Wat heb ik gelachen om de reading van Guus. Je hebt hem precies om schreven hoe ik hem altijd gezien heb! Ook grappig hoe hij je vertelde hoe hij zijn jeugd heeft mee gemaakt en dat ik dit toch anders had moeten doen. Hij is er gelukkig niet slechter van geworden en staat enorm positief in het leven.

Willeke
7 maanden geleden

Wat ben ik jou dankbaar voor de prachtige en ook zeer emotionele readings van Wings en Wiefke. Het geeft zoveel inzicht in de zware levens die ze hebben geleefd op straat als straathondjes in Roemenië en Spanje. Ik weet nu wat ze graag willen maar ook wat ze niet fijn vinden. Je wilt het als baasje zo goed doen maar in al je goede intenties maak je ook fouten door aannames te doen wat voor mij goed lijkt om te doen voor ze. De reading heeft ze een stem gegeven en hebben ze hun gevoelens, trauma's en pijn kunnen vertellen, zo mooi! ♡

Turbo
7 maanden geleden

Ik heb over het algemeen met een glimlach op mijn gezicht dit verslag kunnen lezen en hier na ook nog contact gehad over het verslag. Eigenlijk beviel het me echt als een opluchting.. Toch ergens weer een soort van zorgen die ik los heb kunnen laten.

Anna
7 maanden geleden

ALLES wat je over Abby hebt geschreven klopt. Zelfs het wondje op haar been. Heel erg knap!

H. van Boxtel
7 maanden geleden

Fantastische reading gehad van mijn paard. Klopte als een bus! En heb er echt profijt van met mijn verdere training van mij jeugdige paard. Als eigenaar realiseer je soms dingen niet die er wel zijn tot je daar op gewezen word. Aanrader!

Reactie plaatsen