top of page

Ik wil dieren een stem geven!

Waarom ik doe wat ik doe?

Ik heb altijd een grote voorliefde voor dieren gehad, dieren kunnen helaas niet praten zoals jij en ik.

Maar ze hebben altijd super veel te vertellen. Over het algemeen, wordt er in Nederland niet genoeg naar de dieren geluisterd. Ze zijn zelfs 'een ding' voor de wet! Dat is in mijn optiek helemaal fout!

Ondanks mijn poging, om de wet aan te passen. Daarmee te zorgen dat een dier geen ding meer is, maar een levend wezen met gevoel. Is dat niet gelukt.

Omdat ik deze mooie gave altijd heb bezit, heb ik besloten om de dieren op een andere manier te helpen.

Met mijn bedrijf, wil ik dieren een stem geven en daarmee ook mensen bewuster maken! Ik hoop dan ook, niet alleen met mijn energetische behandelingen, maar ook met mijn lessen en het zadelmak maken. Om eigenaren en hun dieren beter te leren communiceren.


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mama

bottom of page