top of page

Ik maak fouten!

Gelukkig wel, ik ben ook maar een mens.

Ik doe een heleboel (foto)readings. 97% daarvan is spot on. De feedback die ik krijg is lovend. Ik krijg een voldaan gevoel, van de positieve berichten. Maar natuurlijk zit ik ook wel eens mis.


Ik werk met de energieën, ik werk op afstand en ook ik heb het wel eens bij het verkeerde eind.

Hoe kan dat nou? Paarden zijn heel gevoelig. Ze zijn meestal heel open en durven zich goed te laten lezen. Maar er zijn ook paarden, die vinden dat ze helemaal niet zo veel aandacht verdienen. Of misschien dat het verhaal van een ander wel belangrijker is, dan dat van hunzelf. Er gebeurd wel eens, dat paarden het verhaal vertellen van een ander. Een paard die vlak bij ze in de buurt staat, of waar ze veel mee in contact zijn (geweest). Waarom zou je immers je eigen verhaal vertellen, wanneer je meer geeft om een ander?


Het is me dan ook zeker wel eens overkomen, dat de reading niet juist was. Als ik dan vraag "Kan dit verhaal passen bij een ander paard, in de kudde?" Dan is het antwoord 2 van de 3 keer volmondig "Ja". Er blijft zo nog 1% over, waarbij er onverklaarbaar is, hoe de reading heeft kunnen mis gaan.

Omdat ik in mijn werk te maken heb met de energieën van zowel mezelf, als de dieren. Maar ook met de afstand, kan er natuurlijk wel eens iets "haperen op de lijn". Misschien was het paard net met iets anders bezig, was mijn eigen energie te laag, of is er iets anders geweest waardoor het readen mogelijk niet goed is gegaan.


Hoe het ook komt, ik vraag je om vertrouwen te houden. Om het me te vertellen. Ik zal er alles aan doen, om dit vervelende voorval op te lossen en te herstellen!Het is niet aan mij, om je te overtuigen van mijn kunnen. Wat je ook gelooft, laat een ander in zijn waarde.

Ik kan je verzekeren, dat ik NOOIT zomaar woorden op papier klad. Ik kan je BELOVEN dat ik niet zal spelen met gevoel. Dat ik mijn readings altijd uit alle eerlijkheid schrijf en oprecht mijn uiterste best doe, om het dier zo goed mogelijk te vertalen!

168 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mama

bottom of page