top of page

Cursussen

Op deze pagina kun je meer vinden over mijn cursus aanbod. Wil je een cursus bij jou op stal organiseren? Vraag naar de mogelijkheden!

Dieren (f)luisteren

Heb jij dat ook? Dat dieren je altijd iets lijken te vertellen, maar dat je nooit helemaal weet wat?​

Of dat je zomaar een gevoel hebt, dat er iets niet klopt? Dat een paard (of ander dier) ergens klachten heeft?

Ben jij gevoelig voor sferen, wanneer je een kamer in loopt?

Of gewoon super enthousiast, om de gedachtes van je dieren te achterhalen?

Volg dan de cursus, dieren (f)luisteren!

Wat je leert is het volgende;

Hoe het is om dieren te readen en het lichaam in balans te brengen. De cursus is bedoelt, voor iedereen die aan de slag wilt met het readen van zijn eigen dieren. Of de dieren van anderen. 

 

In deze cursus, leer je vanuit de hand-out de theorie. Je kunt helemaal zelf bepalen wat je wanneer doet en hoe veel tijd je er aan wilt investeren!

Alles is stap voor stap uitgelegd. Doordat je alles op papier hebt, kun je alles makkelijk onthouden en ook terug lezen op een later moment.

Aan het einde van de cursus, heb je alle handvaten om zelf verder te ontdekken in de wereld van het readen van dieren. Maar ook om de dieren hun lichaam in balans te brengen. Als afsluiter van de cursus, kun je mij een mail sturen. Dan maak je de toets en ontvang je bij een 5,5 of hoger een certificaat van deelname!

 

Jij wilt toch ook (naar) dieren (f)luisteren?!

thumbnail_20200819_074131.jpg
thumbnail_FB_IMG_1618899986294.jpg

Van theorie naar praktijk

Naast de theorie, wil ik je de mogelijkheid bieden gebruik te maken van de praktijk dagen. Je kunt deze bij voldoende aanmeldingen zelf organiseren bij jou op stal (of in je woonkamer). Als er maar dieren zijn om op te oefenen. De praktijkdagen duren ongeveer 5 uur per keer en zijn inclusief koffie, thee, limonade en wat lekkers.

De cursus dagen zijn te verdelen in 2 onderdelen;

Dag 1:

Als eerst gaan we leren hoe je je nu eigenlijk moet voorbereiden om energetisch werk te kunnen doen. Zodra de basis er goed in zit, gaan we verder met het readen op onze mede cursisten. Ik hoor je denken"waarom dan?" Simpel! Omdat mensen kunnen terug praten en we elkaar dus echte feedback kunnen geven. Stap voor stap gaan we verder en we gaan hier ook leren om vanaf een foto te readen. Dus echt een reading op afstand. Je word natuurlijk stap voor stap begeleid!

Dag 2: Aansluitend op dag 1 gaan we hier verder met de volgende stap.Op de tweede dag gaan we inhoudelijk verder met de cursus. We gaan ook echt fysiek contact maken met de dieren en deze readen. Ook zal ik jullie mee nemen hoe je elkaar kunt helpen en versterken.. Maar hoe? Dat blijft nog even een verrassing!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan ook snel in voor de praktijkdagen! Dit kan per mail.

De praktijkdagen kosten €125,- per dag, per deelnemer.

Wil je de praktijkdagen bij jou thuis, of op stal organiseren? Dat kan! Bij een minimaal aantal van 4 deelnemers.

Scheren kun je leren

In deze één op één cursus leer je hoe je een paard netjes en zonder strepen kunt scheren.

De cursus is bedoelt voor degene die zijn eigen paard wilt leren te scheren.

Tijdens de cursus krijg je ook de handige tips en tricks mee voor het scheren van paarden, die het scheren bijvoorbeeld spannend vinden.

Tijdens de cursus dien je zelf te zorgen voor de aanwezigheid van een paard dat geschoren kan worden.

 

Tip;

Super handig voor bijvoorbeeld paarden die wegens gezondheidsproblemen vaker geschoren dienen te worden.

De kosten voor de cursus zijn €110,- dit is inclusief het gebruik van materialen en uitleg over diverse producten. Prijs is exclusief reiskosten.

17857472876644475.jpg
17857472876644475.jpg
bottom of page