top of page

Opjagen

Er zijn een paar dingen waar ik slecht mee om kan gaan. Dat zijn onder meer mensen zonder geduld!


Met heel veel liefde en geduld, ga ik iedere reading in. Ik voer mijn werkzaamheden uit, uit liefde voor de dieren en om hun stem te kunnen vertalen.🐴🐶🐱


De eigenaren die daarbij horen zijn vrijwel allemaal vriendelijk en geduldig. Toch denkt een enkeling mij op te moeten jagen, of dat het versturen van meerdere berichten in mijn vakantie, dan wel mijn weekend mij harder zal laten werken.


Zo was er een voorval dat ik voor mijn vakantie, een foto reading had ingepland. Deze heeft door omstandigheden iets langer geduurd. Maat de reading heb ik voor mijn vakantie uitgevoerd en verzonden. In mijn laatste vrije weken heb ik geen berichten beantwoord, die gaan over werk gerelateerde vragen. Ik had 3 gemiste berichten van de betreffende klant. Waarin zelfs mijn klantvriendelijkheid in twijfel word getrokken.


Nadat ik de klant heb aangegeven dat ik de reading al had verzonden, werd dit tevens in twijfel gebracht. Ik heb de mail als FWD bestand nogmaals doorgezonden. De klant kon zelf zien, dat de mail al verzonden is geweest. Maar daar horen we uiteraard niemand meer over🤭


Ik moet daarom dit even van het hart. Ik ben bij NIEMAND 24/7 in dienst. Ik heb een eigen onderneming, NAAST mijn huidige baan. Ik heb daarnaast ook een partner, huishouden, sociaal leven en zelf 2 paarden.

Dat ik mijzelf vrij geef van mijn onderneming, zegt dat ik tijd nodig heb voor mezelf. Om even op te laden. Of om te zorgen dat ik jullie readings allemaal kan uitvoeren!


Voor een ieder die daar geen respect voor heeft, verwijs ik jullie vriendelijk door naar iemand die wel direct beschikbaar is. Of die wel kan voldoen aan deze wensen.


Daarbij een dikke pluim, voor alle lieve klanten, die mij alle ruimte en positieve energie toe stoppen❤ Dankzij jullie, doe ik graag wat ik doe😁


85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mama

bottom of page