top of page

Ik wees mijn klant de deur!

Laat me beginnen met te vertellen dat ik houdt van mijn werk. Wie kan er nou zeggen, dat ze de stem mogen zijn van anderen hun dieren?! Wauw! Iedere keer dat ik daaraan denk krijg ik energie.


Toch heeft het werk ook een keerzijde. Buiten alle positieve en fantastische reacties, die ik krijg na een reading/healing. Hebben we altijd een groep mensen die niet gelooft in mijn werk.

Het is niet mijn taak, om mensen te overtuigen om wel, of niet in mijn kunnen te geloven. Ik ben blij als ik readings mag doen en ik voel me vereerd, als mensen mij daarvoor uitkiezen. Maar ik vind, dat iedereen in zijn waarde gelaten moet worden. Als iemand er voor kiest om niets te hebben met mijn vak, dan ben ik daar content mee.


Maar wat ik misschien nog wel moeilijker vind om mee om te gaan, zijn mensen die je graag willen pushen, om NU iets te doen. Om een bepaald moment af te dwingen.

Een tijdje geleden had ik zo'n klant;

De klant wilde graag een foto reading inplannen. De afspraak stond gepland in een week in 5 april. Even voor de duidelijkheid, klanten zijn volgens de algemene voorwaarden ZELF verantwoordelijk, voor het tijdig aanleveren van de benodigde gegevens!

Ik heb geen gegevens ontvangen, de klant heeft zelf aangegeven dat de mail was blijven steken in de concepten. Heel vervelend, dat kan natuurlijk gebeuren.

Om de reading toch te kunnen uitvoeren heb ik met de klant een nieuwe afspraak gemaakt. Voor de week van 17 mei.

Op 16 mei, begon de klant mij al te mailen, dat ik op 17 mei de foto reading zou doen. Ik plan bewust geen foto reading afspraken per dag, maar per week. Om te kunnen readen op de momenten dat ik mij het beste voel!

Toen ik aangaf dat ze de reading uiterlijk op zondagavond zou ontvangen. (Omdat dit mijn werkwijze is) Kreeg ik een mail terug, dat het niet zo leuk was, dat ik de reading 'weer' had uitgesteld.

Enigszins verbaasd en vol ongeloof las ik deze mail.


Dat ik zo neergezet werd, terwijl de klant zelf heeft aangegeven niet goed te hebben opgelet, maakte mij na een tijdje erg verdrietig. De manier van schrijven, gaf mij zo'n naar gevoel, dat ik mezelf niet prettig voelde, om op deze enigszins dwingende manier de reading te doen. Hoe graag ik dat ook had gewild!


Toen ik dat heb aangegeven, was ik niet professioneel. Belachelijk dat ik de reading zo op het laatste moment zou afblazen en ze zou mij afraden bij iedereen!

Na het lezen hiervan, voelde ik mij niet veel beter. Maar ergens was ik opgelucht, dat ik zelf de beslissing mocht maken om dit niet door te zetten.


Uiteindelijk is dit mijn bedrijf. Wil ik graag dat iedereen goed geholpen word! Wanneer ik dan eerlijk zeg, dat je beter bij iemand anders terecht kunt, voor een eerlijke, ongecompliceerde reading. Dan vind ik dat het mijn goed recht is. Ook dat is iemand goed helpen, als je het mij vraagt. Door je zwaktes toe te geven. Door te laten merken, dat je je niet prettig voelt. Om te zorgen dat dit bedrukkende gevoel, geen invloed kan en mag hebben op de reading.


Ik ben blij, dat ik deze klant niet heb geholpen. Ik gun haar alle goeds! En ik wens haar een hele fijne en mooie reading toe van haar paard!

Maar niet van mij, althans, niet op deze dwingende manier.Werken met energieën vereist energie, concentratie, tijd en liefde. Ik geef dat graag! Maar verwacht wel een heel klein beetje respect terug
435 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mama

bottom of page