top of page

Ik ben niet zweverig!

Je kent het wel, de grapjes over hoe 'zweverig' iemand is.

In het begin heb ik me er heel erg druk om gemaakt, dat mensen grapjes maakte over wat ik deed. In mijn ouderlijk huis had ik mijn moeder om mijn 'gave' mee te delen. Zij geloofde hier sterk in en heeft mij altijd geholpen met het ontwikkelen hiervan. Later bleek mijn vader ook affiniteiten te hebben met het healen. Ik heb mij dan ook ooit laten vertellen, dat ik mijn 'gave' van hen beide heb geërfd.


Naar mijn idee, is wat ik doe, iets op gevoel. Het voelen, kijken en luisteren naar wat een dier te zeggen heeft. Iedereen heeft gevoel, maar niet iedereen staat er voor open om te luisteren. Of zij die er wel voor open staan, geloven vaak niet voldoende in zichzelf.


Gevoel is iets wat je kunt ontwikkelen! Iedereen heeft vast wel eens het gevoel gehad dat er iemand achter je loopt. Maar als je kijkt, er niemand is. Of dat gevoel dat er iemand in je aura staat. Allemaal onderschatte gevoelens, die een ieder van ons heeft.


Naar mijn idee is wat ik doe, dan ook niet meer dan het ontwikkelen van gevoel. Ik denk dat we als mensen tegenwoordig een beetje 'dom' zijn geworden door de maatschappij waar we in leven. Als voorbeeld: We kijken naar de tv, zien een shampoo reclame; gaan naar de winkel om shampoo te kopen, wassen ons haar en gaan weer verder. Waarom doe je dat? We hoeven niet meer na te denken, alles gaat automatisch. We worden geleefd en de maatschappij waar we in leven, maakt dat we steeds minder hoeven na te denken over gewone dingen.


Vroeger hadden we bijvoorbeeld medicijn mannen, daar ging je heen als je klachten had. Deze maakte van een paar blaadjes een drankje en voila, je klacht verdween als sneeuw voor de zon. Tegenwoordig ben je een heks, als je zoiets doet. Want kruiden mengsels passen niet bij ons huidige 'normaal' beeld van de maatschappij.


Ik denk dat door jezelf, en je gevoel beter te ontwikkelen. We terug gaan naar onze 'oude ik'. We leren weer vertrouwen op onze intuïtie, zetten onze slapende hersencellen weer aan het werk.

Kortom, ik ben niet zweverig! Ik ontwikkel mijzelf en gebruik een groter deel van mijn hersencapaciteiten. Iedereen kan dit, maar je moet geloven in jezelf!Lieve papa en mama, bedankt dat jullie altijd in mij hebben geloofd. Dat jullie mij de kracht hebben gegeven dit in te zien. Dat ik jullie nog steeds om hulp mag vragen van boven, liefde kent geen dood.


24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mama

bottom of page