top of page

Dierenartsen en JJ's Paarden service

Ik kan alleen maar heel trots zijn, wanneer een dierenarts bevestigd dat mijn bevindingen treffend waren.


Het is heel lovend, om te horen dat je reading past bij hoe de eigenaar zijn paard kent. Maar hoe weet je nu zeker dat de lichamelijke aspecten ook kloppen? Dat is natuurlijk als energetisch therapeut eigenlijk niet te 'bewijzen'. Totdat de dierenarts langs komt en verder onderzoek doet, naar de benoemde klachten die in een (foto)reading naar voren zijn gekomen.


Ik heb tot nu toe al veel van dit soort bevestigingen gehad en ik deel er graag een aantal;I am Special

Zij heeft rugproblemen ontwikkeld, een soort peesblessure in de rug. Met als gevolg daarvan artrose delen en natuurlijk pijnlijke pezen, gewrichten en spieren.

Tijdens een reading heeft zij me laten zien, dat zij als veulen zijnde een sliding heeft gemaakt in de wei, met een val tot gevolg.

De dierenarts van de eigenaresses, heeft bij navraag bevestigd dat dit de enige verklaring is, hoe deze blessure heeft kunnen ontstaan.Boaz

Heeft tijdens een fotoreading laten blijken dat hij een gevoelige wervel had in het midden van de rug. Dat het kraakbeen er tussen weg was en de wervels tegen elkaar zitten.

De dierenarts heeft hier onderzoek naar gedaan. Er bleek een vergroeiing te zitten in zijn rug, waar helaas niks meer aan te doen was. De eigenaresse heeft in samenspraak met de dierenarts besloten, dat het beter was hem te laten gaan.


Swiebertje

Bij de fotoreading heb ik aangegeven dat Swiebertje hele zware voorbenen heeft en een moe gevoel. Het gevoel of de doorbloeding niet even best is.

Door de reading hebben ze verder onderzoek laten doen. Daaruit bleek dat er een aandoening is aan de tussenpees, welke van tijd tot tijd steeds zwakker worden. Maar die af en aan beter en slechter zijn.


Bruno

Tijdens de live reading van Bruno, bleek dat hij last had van de rechterkant van zijn rug en ook zijn nieren en blaas komen naar voren. In zijn heup voel ik een gekke energie, van een val. Een aantal dagen later komt de osteopaat/dierenarts langs. De eigenaresse heeft niets verteld, totdat ze wist wat de dierenarts zei. Welke exact dezelfde dingen aanduidt als dat ik deed! Ze heeft letterlijk tegen de eigenaresse gezegd "Kan ze dit niet vaker doen? Dat scheelt me een hoop tijd". Hoe mooi is dat compliment!


Zo kan ik nog wel een heleboel meer voorbeelden opnoemen, maar dan zou ik jullie maar vervelen. Ik kan in ieder geval zeggen dat ik geloof dat ik heel veel kan ontdekken, of dat nou via een foto is, of tijdens een reading op locatie.

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mama

bottom of page