top of page

Coach

In mijn dagelijks leven, met mijn lessen en met mijn readings probeer ik mensen en dieren te coachen. Om ze te helpen een bepaalde weg in te slaan en om ze daar te ondersteunen waar ik kan. Ik hoop dat er een betere verstandshouding komt tussen mens en dier en ik ben heel dankbaar dat ik daarbij mag helpen.


Maar hoe coach je jezelf? Hoe doe je, waar je anderen helpt, voor jezelf?

Eigenlijk is het heel simpel, maar de stap er naartoe is soms groot. Iedereen heeft wel eens hulp nodig van buiten af, iedereen heeft behoefte aan een coach. Die hem of haar han vertellen wat zijn perspectief is.

Wanneer je gecoacht wordt, kom je altijd op een punt waar iets anders kan. Dit is niet persé slecht, maar het liefst doe je alles op de manier zoals je gewend bent.


Vandaag had ik een coaching sessie bij Lique Coaching. Ik wist niet helemaal wat ik er van moest verwachten. Ik ging er open in en heb me laten verassen. Wat mij direct op viel, was dat er echt oog voor mij was. Voor mijn verhaal, mijn struikelblok en mijn sterke kanten. De coaching was door middel van paarden, wat natuurlijk heel duidelijk bij mij past.

Divo (mijn eigen paard) werd daarbij ingezet. Hij was mijn spiegel, tijdens de opdrachten heb ik weer meer over mijzelf geleerd en toch ook meer over hem.

Maar niet alleen dat, tijdens de sessie werd ik eigenlijk gevraagd om op een andere manier na te denken. Het heeft mij een zetje in de goede richting gegeven. Iets waar ik echt aan toe was!


Iedereen heeft zo zijn eigen struikelblok. Of een probleem waar je op vast loopt. Voor sommigen is het iets kleins, voor andere iets groter. Maar door de inzichten van een ander, kom je toch vaak verder met je probleem.


Ik ben heel erg dankbaar voor mijn sessie van vandaag. Maar ook voor de mensen die ik mag helpen vanaf de zijlijn. Die ik andere inzichten geef en die ik aan het denken zet. Dankbaar dat ik jullie coach mag zijn. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik ben dol op mijn werk!

Waar heb jij coaching bij nodig? En wat heb jij nu nodig?

401 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mama

bottom of page