top of page
IMG_20210401_181812_778.jpg

Over mij

Op deze pagina vindt je alle informatie over het gezicht achter JJ's Paarden service. Maar ook over mijn visie/missie. Ik vertel jullie graag meer over mij en mijn bedrijf.

IMG_3073.jpg

Wie ben ik

Mijn naam is Jamie Jane Bosman, ik woon samen met mijn lieve vriend en onze 2 katten, Bonnie en Clyde in Almere. Zelf heb ik sinds 2019 een eigen paard, El Divo. Daarnaast is in 2021 mijn tweede paard, Dottie bij de familie gekomen. Die in de lease is en binnenkort gebruikt zal gaan worden voor lessen. Verder geniet van alle dieren die ik op mijn pad tegenkom.


Als klein kind voelde ik al een grote liefde voor dieren.
Sinds de basisschool wist ik zeker dat ik qua vervolgopleiding 'iets met dieren' wilde gaan doen. Het Groenhorstcollege, richting dierverzorging was voor mij een logische keuze. Hier ben ik geslaagd voor de Mbo-opleiding Management-Dierhouderij.


Daar bleef het niet bij, ik wilde meer en ik merkte, dat ik een bijzondere kijk heb op dieren. Dat is de reden dat ik nog aantal opleidingen en cursussen heb gevolgd: Alternatieve diergeneeskunde, Energetische therapie en een ORUN diploma.

 


Samen met mijn moeder heb ik met ons burger initiatief 'Een dier is geen ding', een poging gedaan om strengere straffen op te leggen voor dierenmishandeling.
Mijn doel is dan ook om dieren een stem te geven en om mensen bewuster te maken van de gevoelens van hun dier.

Dierenwelzijn voorop!

Mijn doel is om dieren een stem te geven. In al mijn diensten staat het dierenwelzijn met prioriteit op nummer één.

Dieren doen nooit iets zomaar. Alles is met een reden, of om je iets duidelijk te maken. Laten we hun input als iets belangrijks zien!

Met mijn energetische behandelingen en foto readings, laat ik de dieren spreken in hun eigen taal en vertaal ik dat naar de eigenaar.
Wij zouden nooit een dier ergens toe moeten dwingen. Door goede communicatie met je dier, zorgen we samen voor een betere samenwerking!
Hoe leuk en fijn is het als je samen met je paard verder komt en beide plezier hebt!
Tijdens de lessen, kijk ik naar wat het paard en de ruiter samen kunnen en begeleid niet alleen het rijden, maar ook in de dagelijkse omgang rondom het paard.


Bij het scheren, zorg ik altijd voor rust en scheer ik op tempo van het paard. Bij paarden die het scheren nog niet kennen, of het heel spannend vinden neem ik extra veel tijd. Zo zorgen we voor de juiste ervaring.

Het zadelmak maken en het doorrijden, gaat bij mij met rust en respect. Een paard en ruiter hebben niks aan stress en hebben samen de tijd nodig om van en met elkaar te leren.


Ik hoop aan al mijn klanten mee te kunnen geven, dat vertrouwen de basis is. Maar ook dat het veel leuker is, om dingen samen met je paard te doen!

James Edits-2K3A3809.jpg
2K3A7487.1.jpg

Contactformulier

Bedankt voor de inzending!

bottom of page